Alternative flash content

Requirements

U molitvi pred Presvetim

U MOLITVI PRED PRESVETIM ZA OBITELJ I PAPIN DOLAZAK
U kapelici Corpus Domini, Mošćenička 3, Trešnjevka, organizira se sveudiljno klanjanje svakog četvrtka, petka i subote: „U molitvi pred Presvetim za obitelj i Papin dolazak“. Ta molitvena inicijativa započinje  3. veljače a održavat će se svakog tjedna do 4. lipnja, do dana Papina dolaska. Sveudiljno klanjanje u spomenute dane trajat će dan i noć a animirat će ga članovi katoličkih udruga i sestre Pohoda Marijina.   

MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA U ZAGREBU I ZAGREBAČKOJ NADBISKUPIJI
Molitvena osmina za jedinstvo kršćana pod geslom "Bijahu postojani u nauku apostolskom, u zajedništvu, lomljenju kruha i molitvama" obilježava se od 18. do 25. siječnja u Zagrebu i crkvama Zagrebačke nadbiskupije.
Ekumenski hod po crkvama grada Zagreba u kojem će sudjelovati predstavnici kršćanskih Crkava s područja grada, započeo je 18. siječnja. Rimokatolička župa sv. Blaža i Makedonska pravoslavna Crkva organiziraju molitvu toga dana u 19 sati u crkvi Sv. Roka, Rokov perivoj bb (iznad Britanskog trga).
Središnje ekumensko slavlje održano je u nedjelju 23. siječnja u 19 sati u baptističkoj crkvi, Radićeva ulica 30. U ponedjeljak 24. siječnja u 19 sati molitveni susret održat će se u sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg na Cvjetnom trgu.
Ekumenski hod po crkvama Zagrebačke nadbiskupije održava  će se po sljedećem rasporedu: u utorak 18. siječnja u 18 sati u crkvi Sv. Martina biskupa u Dugom Selu; u srijedu 19. siječnja u 18.30 sati u crkvi Navještenje BDM u Velikoj Gorici; u četvrtak 20. siječnja u 18 sati u crkvi Sv. Anastazije u Samoboru; u petak 21. siječnja u 18.30 sati u crkvi Sv. Luke u novozagrebačkom naselju Travno; u subotu 22. siječnja u 18 sati u crkvi Marije Kraljica apostola u Zaprešiću, u nedjelju 23. siječnja u 10 sati u crkvi Sv. Nikole biskupa u Krapini te u 10.30 sati u svetištu sv. Josipa u Karlovcu – Dubovac; u ponedjeljak 24. siječnja u 18.30 sati u crkvi Svih svetih u Sesvetama.
Posljednji ekumenski susret u Zagrebu i nadbiskupiji održat će se u utorak 25. siječnja u 19 sati u grkokatoličkoj konkatedrali Sv. Ćirila i Metoda, Ćirilometodska 1, na zagrebačkom Gornjem gradu. (IKA)

arhiva_novosti

Sveta misa
radnim danom u 6,30 sati
nedjeljom i blagdanom u 9 i 17 sati

Euharistijsko klanjanje
svaki dan od 7 do 17 sati

Molitva svete krunice i blagoslov
svaki dan u 16,30 sati

Plan adoracije i nakane
Liturgijski kalendar

Copyright © 2023 Corpus Domini. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).