Alternative flash content

Requirements

ZA ADORACIJU

ZA ADORACIJU dvije nove knjige:

 „PRED EUHARISTIJSKIM ISUSOM
31 pohod Presvetom Sakramentu, od don Elia Piazza.
U knjižici se nalaze jednostavne molitve za pohod Presvetom Sakramentu. One se sastoje iz biblijskog čitanja i deset kratkih molitava. Molitve se mogu moliti pojedinačno ili u zajednici, mogu se povezati s pjesmom ili euharistijskim litanijama.
 SVETA MARGARETA  ALACOQUE I PORUKE SRCA ISUSOVA.
U knjižici je iznesen kratak životopis svetice na temelju njezinih uspomena, njezine Autobiografije. Posebno su istaknute poruke Srca Isusova za danas i njegova aktualnost u Učiteljstvu Crkve.
Jedno poglavlje iznosi profil pobožnosti Srcu Isusovu: Kako voljeti ljubav, kako ostati u njegovoj ljubavi, poistovjetiti se s Kristom, posvetiti se Srcu Isusovu, jedan dan sa Srcem Isusovim, zadovoljiti ljubav. Posebno poglavlje govori o duhovnosti Srcu Isusova: obnova adoracije, devet prvih petaka, sveta ura, svetkovine Srca Isusova.
U dodatku je donesen pregleda povijesti štovanja Srca Isusova među Hrvatima. Vrlo su dragocjeni modeli štovanja Srca Isusova  koji su traženi u praksi.  
 Narudžbe: Corpus Domini, Mošćenička 3, 10110 Zagreb


KONCERT ZAHVALE DOBROTVORIMA
U znak zahvale dobrotvorima za obnovu krovišta i fasade samostana Sestara Pohoda Marijina priređen je koncert crnačke duhovne glazbe.  Koncert je održan u nedjelju 27. lipnja poslije mise u 17 sati u crkvi Cropus Domini. Nastupila je Sanja Grčić pjevajući solo u alt glasu, i profesor Hrvoje Banaj na orguljama. Na programu su bile poznate pjesme iz repertoara crnačke duhovne glazbe: We shall overcome someday, Nobody knows, He' s Got the whole world, Nearer my God, Summertime, Roll Jordan roll, Swing low sweet chariot, Where you there when they crucified my Lord, Go down Moses, You saw me crying in chappel, Joshua fit de battle of Jericho, Amizing grace. Izvedba pjesama predivnog alta gospođe Sanje Grčić u prostoru akustičnoj kapeli kao i diskretna pratnja na orguljama prof. H. Banaja oduševila je prisutne slušatelje i dala dostojan izraz zahvale svim prijateljima i sponzorima.

arhiva_novosti

Sveta misa
radnim danom u 6,30 sati
nedjeljom i blagdanom u 9 i 17 sati

Euharistijsko klanjanje
svaki dan od 7 do 17 sati

Molitva svete krunice i blagoslov
svaki dan u 16,30 sati

Plan adoracije i nakane
Liturgijski kalendar

Copyright © 2023 Corpus Domini. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).